ID: 3037888
Tehing: Müüa maatükk
Krundi pind: 120000 m²
Hind: 149 000 EUR
EUR/m²: 1.24 EUR/m² 19502:003:0267

Info:

 Läänemaa, Lääne-Nigula vald, Rannaküla, Hanila, Tammi tee, krunt 12 ha, elekter

Lisainfo:

 IMELINE OMA POOLSAAREGA KINNISTU "PUHTU PARADIISIS"!

Suurekivi kinnistu, kogupindalaga 12 ha, piirneb kordumatu rannajoone ja Puhtu-Laelatu Looduskaitsealaga, mille sisuks on puisniidud ning iidne kadakamets. Kuna rannajoont juurde ei teki, on tegu haruldase pakkumisega, kuhu VÕIB KOHESELT EHITADA ja ILMA DETAILPLANEERINGUTA. Suurekivi kinnistu asub Hanila valla üldplaneeringu kaardi järgi osaliselt valla ehituse reservmaal ja jääb seega ehituskeeluvööndist välja!

Pärnu maakond, Lääneranna vald, Virtsu alevik
Registriosa 1169232

Kinnistul asuvale, väga erakordsele, MERRE SUUBUVALE, OMA VÄIKESELE POOLSAARELE ON VÕIMALIK LUUA VÄIKE PAADISADAM, KUST ON SUUREPÄRANE PÄÄS LAHESOPIST AVAMERELE! Kõrval asuva naaberkrundiga on kenasti kokku sulatatud vallale kuuluv väike puhkeala, vaatetorn ja paadisadam.

IDEAALNE JUURDEPÄÄS SUUREKIVI KINNISTULE.
Kinnistu piirneb Tammi teega, mis on vanast kitsarööpmelisest raudteest ehitatud rahvusvaheliseks jalgrattateeks ja korralikuks autoteeks, kust omakorda pääseb otse, 2km kaugusel asuvasse Virtsu Sadamasse.

LÄHEDAL ASUVAD:
sadam, bensiinijaamad, suur toidukauplus, 2kohvikut. Umbes 1 km krundist, Virtsu alevikku, jääb raamatukogu, perearstipunkt, lasteaed ja Virtsu Algkool, Virtsu vana mõisapark ning laululava ja legendaarne Mutionu Baar.

Puhtu teed pidi, mere suunas, umbes 1 km, jääb Puhtu Looduskaitseala, kus asub Puhtu Orintoloogijajaam ja linnuvaatlustorn.

Maailmas tuntakse Puhtu-Laelatu Looduskaitseala puisniite kui rikkaima taimekooslusega paika, kus ühel ruutmeetril kasvab ligi 80 erinevat taimeliiki. Koht on rahvusvahelist tähtsust omav nii teadlaste kui ka üliõpilaste seas - alates lindude rändest kuni liblikariigi saladusteni.

PUHTU on olnud seotud ka selliste ajalooliste isikutega ja legendidega nagu parun von Uexküll ja Aleksander von Keiserlingk, kelle järeltulijad Saksamaalt on käinud korduvalt imetlemas vaarisade mälestuste Puhtu Paradiisi.

12 ha MEREGA PIIRNEVAT LOODUSLIKKU PARADIISI JA OMA VÄIKE POOLSAAR ON KOHT, KUHU JÄTAD SÜDAME, KUI SINNA SATUD! ELAD NAGU KADAKASEL SAAREL, AGA ILMA LIIGSE AJA- JA RAHAKULU NING PRAAMIJÄRJEKORRATA!
Kingi võimalusel endale ja oma lähedastele tükike maapealset paradiisi...!

Helista ja lähme vaatama!
virko@7kv.ee

Kontakt:

 Virko Ojamaa,